NOVI ALBUM! BRAĆA RADIĆ - TIHE NOĆI - I Sa Malo Mi Smo Srećni [LUVAS RECORDS]

Ovaj put vam predstavljamo album prvenac od izvorne grupe BRAĆA RADIĆ - TIHE NOĆI. Članovi Grupe su Miladin, Borko i Boris Radić. Autori tekstova i melodije su: Miladin i Borko Radić.


Album je snimljen u studio "Škorpijon" u Kakmužu a muzička pratnja na CD-u je: Perica Opačak i Mario Anušić.

CD je izdala izdavačka kuća LUVAS RECORDS sredinom Augusta mjeseca 2017. godine.





Spisak pjesama koje možete poslušati na CD su:

1. I Sa Malo Mi Smo Srećni je napisana kao nostalgična pjesma za prošlim vremenima kada se živjelo srećno sa puno manje toga nego u sadašnja vremena ali se tada bilo zadovoljnije.
2. Hajrine Dimije je nastala kao šaljiva pjesma koja ipak dokazuje da renomirana firma Adidas nema vremana da se bavi bosanskim nošnjama naroda a istovremeno je napisana kao vesela da bi na zabavama i veseljima bila atrakcija kao nova tema u izvornoj muzici.
3. Nevjenčana Čekaj Robijaša je pjesma sa temom koja se u ovoj vrsti muzike do sada nije pojavljivala a neki su čak u stvarnom životu doživjeli slične događaje pa bi samim tim mogla biti veoma interesantna u izvedbi Braće Radić
4. Bačeno Prstenje
5. Opustjela Naša Bašča
6. Gadno Vrijeme Prijatelju
7. Priroda Joj Majka
8. Očeva Livada je jedna od pjesama Braće Radić koja je napisana i odpjevana po istinitom događaju i istina koja je zadesila mnoge od nas koji su napustili svoja ognjišta i pošli za boljim životom ali je ipak ostao žal za prošlim vremenima i roditelja kojih više nema
9. Napušteno Gnijezdo
10. Policijo i Radari Tvoji
11. Nešino Kolo


Comments

Popularni Postovi

NOVI ALBUM! ILIJA I NEŠO - Zbogom Draga, Zbogom Dušo [Luvas Records & Posavina Ton]

SEOSKE BEKRIJE - PROMOCIJA - 23.09.2017 DUSSELDORF